cazare in centrul statiunii predeal

Wiki Article



cazare predeal mic dejun
Predeal Escape Condominium se află la aproximativ twenty km de Castelul Peleş și involve vedere la râu, un balcon și o cafetieră. Se oferă la locație WiFi gratuit în toată proprietatea și parcare privată.

În plus, la fața locului există un frigider într-o zonă comună, o recepție deschisă nonstop și o grădină. Toate camerele sunt beautify personal și oferă WiFi gratuit și dușuri. Băile includ dușuri cu căști de duș cu efect de ploaie și căști de duș cu hidromasaj.

Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare individual cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.

12 miles from Dino Parc in Predeal, Casa Caluco attributes lodging with entry to a incredibly hot tub. This property gives access to a balcony and free of charge private parking.

Situată la fifty m de Dn one, fără a se auzi traficul, cu asfalt până la poartă, se bucură de prezența în spatele casei a masivului muntos Baiul și de zgomotul de apă curgătoare, făReduce de râul Prahova.

Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest website web, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord

Roomy backyard, proximity Using the cities of Predeal and Râșnov. Cleanse home & helpful host all set to aid out with whatever vital. We liked our continue to be and we'll return.

Predeal is a little overrated imo, Specially without snow over the mountains. But Thankfully in near proximity There may be Azuga and, behold, Busteni in which you can appreciate the Cantacuzino Castel - Nevermore Academy *Wednesday Netflix cazare predelut bran as well as wonderful sights (when you vacation by automobile, it would get restricted on parking)

-bucătăria foarte bine dotată cu filtru de cafea și vesela -apartamentul curat și paturile comode -baia bine dotată cu two chiuvete și cada cu jacuzzi -gazda foarte amabilă -sistemul de securitatea foarte inteligent

Recomand din tot sufletul cazarea la Garden Apart Predeal: curățenie, confort, zonă liniştită, spațiu mare al apartamentului, 2 balcoane cu o privire fantastică spre zona orașului și spre pârtie și o curte spațioasă de relaxare! Cu siguranța vom reveni la Garden Apart Predeal.

A very good spot if you want to remain in cazare la predeal cu piscina Predeal. cazare predeal mapn The place of this hotel is on the hill from this mountain resort, the watch is also remarkable. I traveled below for do the job, but I'd personally selected it all over again for many vacation times.

Partiile de ski din Predeal sunt amenajate si sunt accesibile vezi detalii cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Predeal pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti.

Pensiunea turistica Magia Muntilor este situata in statiunea montana Predeal, una dintre cele mai frumoase destinatii ... preț de la 40RON cazare predeal hotel carmen /persoană/noapte Alege camera

Orion se găsește în Predeal și oferă WiFi gratuit și vedere la grădină. Acest apartament se află într-o zonă unde oaspeții pot desfășura activități precum mountaineering și schi.

Report this wiki page